O nama

Klimaoprema d.d. vodeći je hrvatski proizvođač opreme za klimatizaciju, ventilaciju i čiste prostore. Više od 40 godina Klimaoprema isporučuje proizvode u mnoge zemlje Europe i Svijeta, o čemu svjedoče mnogi zadovoljni korisnici te brojni izvedeni projekti.

Moderno organiziranu proizvodnu tvrtku čine vrhunski stručnjaci, inženjeri i projektanti, kvalitetan CNC strojni park, ispitni laboratorij, ERP informatički sustav za upravljanje poslovnim procesima, certificirani sustav upravljanja kvalitetom ISO 9001, program za odabir proizvoda, nove tehnologije te stalan razvoj novih proizvoda u skladu sa svjetskim pravilnicima i normama.

Tvrtka zapošljava 300 djelatnika na dvije lokacije, u Samoboru i Novoj Gradiški te raspolaže sa 15.000 m² proizvodno-skladišnih i uredskih prostora.

Tvrtka smo u koju ljudi žele doći raditi, gdje su djelatnici zadovoljni, a poslovnim partnerima pružamo svu potrebnu pomoć pri realizaciji projekata.

Inovativnost

Kao tvrtka usmjerena budućnosti konstantno težimo novim mogućnostima i inovativnim rješenjima na način da potičemo originalnost i kreativnost zaposlenika, kako bi ispunili i nadmašili očekivanja naših kupaca i partnera.

Vizija

Klimaoprema kao vodeći proizvođač opreme za klimatizaciju, ventilaciju i čiste prostore na području Hrvatske i regije, želi biti među vodećim proizvođačima Europe. Svojim kupcima želimo isporučivati proizvode i usluge svjetske razine kvalitete, pružajući svu potrebnu podršku pri realizaciji projekata.